Mergers and Acquisitions

U wilt uw onderneming beter positioneren en denkt aan een overname of fusie. Niet zomaar een investering, maar een investering die ingrijpende gevolgen kan hebben voor de bestaande organisatie in de toekomst en die bovendien gepaard zal gaan met een grote investering.
Geen alledaagse klus derhalve. In zo’n geval is professionele begeleiding geen overbodige luxe, maar juist een belangrijke ‘asset'.

Randolph & Mortimer biedt de ondersteuning en begeleiding die u nodig heeft om risico’s te onderkennen, maar vooral ook om de kansen te zien en daar adequaat op in te spelen. Daarbij gaat het erom om kwaliteit en potentie superieur te maken aan kwantiteit en historie.

Dus blijft het niet alleen bij het analyseren van gegevens uit het verleden, maar zal de synergie voor de toekomst in kaart moeten worden gebracht. Van groot belang is het om daarbij middelen in balans te brengen met het doel van de acquisitie. Vanzelfsprekend is de post acquisitiebegeleiding onderdeel van ons werk, want uiteindelijk gaat het om het verzilveren van uw synergie.

Illustratie: Kim Leeflang, Rotterdam
Illustratie: Kim Leeflang, Rotterdam

Ook in die gevallen waar u er als ondernemer nog niet in geslaagd bent om een geschikte kandidaat te vinden voor het verder uitbouwen van uw business kan Randolph & Mortimer u van dienst zijn.

Het in kaart brengen van het profiel en het zoeken naar de geschikte kandidaat behoren tot de core-business van Randolph & Mortimer.